Klubbinfo

Årsmelding

Håjendammen FK ble stiftet 29/8-2012 av en gjeng gutter i alderen 20-64 år.

Bakgrunnen for å lage en ny fotballklubb er at vi selv ønsker å forme driften av laget i forhold til ambisjoner, økonomi og engasjement. Vi mener at vi skal klare å friste flere til å spille fotball samt være aktive lengre når vi nå stifter en egen fotballklubb utenfor de normer som man må følge i et stort idrettslag. Det har vært et stort ønske blant mange aktive og inaktive at vi skal prøve å lage et lag som kan spille fotball fordi det er gøy og uforpliktende i forhold til dugnader osv.

Klubben skal stille herrelag i seriesystemet i Indre Østland Fotballkrets sesongen 2016.
Laget kommer til å spille om lag 18 seriekamper i 2016. Lagets hjemmekamper vil bli spilt på Lena Stadion.

Håjendammen Fotballklubb er organisert under Norges Idrettsforbund og Norges Fotballforbund. Klubben er organisert under NIF standard lovnorm og har et valgt styre til å drive klubben. Klubben er i tillegg registrert i enhetsregisteret og frivillighetsregisteret.

Følgende styre ble valgt på stiftelsesmøte
Styreleder:                   Guttorm Nerås
Styremedlemmer:         Marius Sommerstad
Odd Jakobsen

Audun Buflaten
Varamedlem:               Terje Engesveen
Valgkomite:                 Svein Terje Sørlie
Pål Larsen
Kristian Lunde

Events Calendar
  • Events are coming soon, stay tuned!